RSS

Helyek: ha merül az akku

í­rta: mobilnet ; 2008.11.08. 20:20

A mobilnet egyik nagy előnye a Wi-Fi-vel szemben, hogy bárhol használható, ahol van mobil térerő. Persze számos előnyt említhetünk még, pl. hogy biztonságosabb is, de ezekkel egy másik posztban részletesen foglalkozunk majd. Mobil eszközeinknek, elsősorban a notebookoknak előbb-utóbb azonban szükségük van konnektorra a működéshez, a legjobb fogyasztású (legnagyobb akkujú) netbook sem működik 5-6 óránál tovább táp nélkül.

A Helyek rovatban azokat a publikus helyeket gyűjtük össze, ahol vészhelyzetben lehet áramot vételezni, laptopot tölteni. Ezek praktikusan kávézók, éttermek, stb. Az általunk bejárt helyeken azt is megmondjuk, hogy pontosan hol találjátok a konektort, illetve kiderül majd az is, hogy kell-e fogyasztani valamit ahhoz, hogy tölthesünk.

Ahogy a lefedettséggel kapcsolatban, a Helyekkel kapcsolatban is várjuk a tapasztalataitokat. Mivel a blog szerzői elsősorban a nagyfaluban, Budapesten mozognak, különösen örülünk a vidéki városokban lévő helyek leírásainak! A pontos címmet, és a konektor helyének leírását tartalmazó tippeket is a mobilnet (kukac) nonstopmobil (pont) hu címre várjuk!

: helyek szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilnet.blog.hu/api/trackback/id/tr40757683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Ide írd, amit keresel:

Nem találod? Írj e-mailt, és segítünk!

Szolgáltatók

süti beállítások módosítása