RSS

Internet, ahol csak akarom!

í­rta: mobilnet ; 2008.10.27. 19:37

Elsőként kezdjük egy rövid összefoglalóval, hogy miről is fog szólni majd itt a móka. Mindhárom hazai mobilszolgáltató nyújt már elérhető áron internethozzáférést a mobilhálózaton keresztül. Sokak szemében azonban sajnos az internet még mai is egyenlő a vezetékes telefonnal és az ADSL-lel. Ezen próbálunk segíteni, és kicsit magyarázni a technológiát és annak gyakorlati használatát, elmesélni, hogy mi az a HSDPA, és miben más a HSUPA, hogy miért jobb a UMTS, mint a GPRS. Zavaros, nehezen érthető? Nemsokára világos lesz!

Igyekszünk majd a gyakorlati használat, és nem a technológia szemszögéből megközelíteni a témát, és úgy magyarázni, hogy az bárki számára érthető legyen. Éppen ezért várjuk az olvasók kérdéseit, felvetéseit, tapasztalatait a témával kapcsolatban! Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy ha használtok már mobilnetet, akkor mennyire vagytok elégedettek! Természetesen ez esetben fontos, hogy melyik szolgáltatónál van előfizetésetek, és milyen modemet használtok; a tapasztalatokat, kérdéseket a mobilnet [kukac] nonstopmobil [pont] hu címre várjuk!

Nem vagyunk elkötelezve egyik szolgáltatónak sem, így ha majd valamelyik szolgáltatásra azt mondjuk, hogy ez rossz, nem érdemes megvenni, vagy azt, hogy ez jó, erre meg érdemes előfizetni, akkor e mögött nem lesz majd üzleti, vagy bármilyen más érdek. Nem titok ugyanakkor az sem, hogy anyánk a nonstop MOBIL, és valahol a PC World is, így gyakran fogunk hivatkozni az ott megjelenő cikkekre. Ettől még a MOBILnet blog független, önálló személyiség, a megjelent anyagok a szerzők saját véleményét tükrözik.

: szolgálati közlemény szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilnet.blog.hu/api/trackback/id/tr5735073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Ide írd, amit keresel:

Nem találod? Írj e-mailt, és segítünk!

Szolgáltatók

süti beállítások módosítása