RSS

Helyek: Passport (Óbuda, Flórián tér)

í­rta: mobilnet ; 2009.01.03. 18:38 · 1 trackback

A tavalyi próbaüzem, majd kényszerű adásszünet után idén újult erővel indul a MOBILnet blog. Tavaly az aktualitások és az általános témákat bemutató írások mellett a Helyek rovat volt a legnépszerúbb, így egy ilyen cikkel vágunk neki 2009-nek.

A Passport nemrég (egy-két éve) nyílt meg a főváros egyik első „plázája”, az óbudai Flórián áruház aljában. A 80-as évek hangulatát idéző üzletközpont világából ugyan némileg kilóg a modern berendezésű kávézó, de megbocsátjuk, mert komoly hiányt pótol! Pár évvel ez előtt ugyanis nem nagyon volt olyan hely Óbudán, ahova kettesben vagy többesben kényelmesen be lehetett volna ülni egy melange-ra vagy egy hosszú kávéra, mindenhol csak kocsmákba vagy vendéglőkbe botlott az ember. Ha egyszerűen csak beszélgetni támadt kedvünk, az előbbieket inkább elkerültük, az utóbbiakból pedig jobbára kinéztek, ha nem rendeltünk főételt, és akkor még a notebook elő sem került a táskából.

A Passport viszont neonomád szempontból is megállja a helyét: az utcai bejárattal szemközti fal két végén lévő asztalok közelében, és a középen lévő oszlop alján is van konnektor, és nem is néznek csúnyán, ha a vendég áramot kér a kávéja mellé. A mobil internetnél maradva a T-Mobile és a Pannon HSDPA lefedettsége kiváló a helyen, de Wi-Fi is van, a passport nevű hálózatra lehet a felszolgálótól kapott jelszó ellenében, korlátlan ideig csatlakozni.

Az árak elfogadhatóak, az ebből a szempontból etalonnak számító, egyébként Lavazza alapanyagból főzött presszókávé 280 Ft, az éhesebbeknek vannak tészták 1400, főételek körettel pedig 1800 forint alatt/körül. (Részletes árlap a honlapon.) Saját mércénk szerint a Passport egyértelműen az ajánlott kategóriába tartozik, notebook-barát hozzáállása, jó hangulata, és korrekt árai miatt.


A Passport Wi-Fi-sebessége úgy, hogy más láthatóan nem használta éppen.

: notebook pannon hsdpa t mobile wi fi konnektor szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilnet.blog.hu/api/trackback/id/tr64855596

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Óbuda több mint város! 2009.01.04. 20:47:36

Pasport kávézóA Passport nemrég (egy-két éve) nyílt meg a főváros egyik első „plázája”, az óbudai Flórián áruház aljában. A 80-as évek hangulatát idéző üzletközpont világából ugyan némileg kilóg a modern berendezésű kávézó, de megbocsátjuk, me…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Ide írd, amit keresel:

Nem találod? Írj e-mailt, és segítünk!

Szolgáltatók

süti beállítások módosítása