RSS

14,4 megabites mobilnet a T-Mobile-nál

í­rta: mobilnet ; 2008.11.11. 14:50

A T-Mobile bejelentette, hogy hálózatának egyes részein elérhetővé teszi a 14,4 megabites elméleti sebességű kapcsolat lehetőségét. A dolog szépséghibája, hogy a szolgáltató közleménye szerint is csak jövőre lesznek kaphatóak ilyen sebességre képes modemek. Nem baj, türelmesen várunk a megabitekre!

Ide kapcsolódó információ, hogy a magenta szolgáltató kínálatában már hat notebook érhetőe el, köztük az Apple MacBook, és a Macbook Air. Aki nem szeretne többszáz ezer forintot noteszgépre költeni, az választhatja a Fujitsu Siemens gépét is, 49 900 forintért. A szolgáltató új mobilnet akciójában az internetes csomagokra vállalt egyéves hűségnyilatkozat esetén két hónapig nincs havidíj.

: notebook árak akció hsdpa t mobile szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilnet.blog.hu/api/trackback/id/tr42769827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Ide írd, amit keresel:

Nem találod? Írj e-mailt, és segítünk!

Szolgáltatók

süti beállítások módosítása